The Red Cars op groot Prinsenbal in Ens

ENS - De band The Red Cars speelt zaterdagavond 18 november in Het Wapen van Ens op het jaarlijkse Prinsenbal van carnavalsvereniging De Kleiduikers. De zaal is 20.00 uur open.

Prins Peter de 3e (Peter Louws) verwelkomt de gasten op het officiële gedeelte tussen 20.30 een 22.00 uur. Hij zal dan uit zijn functie treden als Prins en adjudant Matthijs Jansen tredt terug als adjudant. Ook wordt er afscheid genomen van raadslid Arno Meijer, die maar liefst 13 jaar in de Raad van Elf heeft gezeten. Tot slot zal oud Prins Peter de 3e, door middel van een ludieke stunt, de zaal verlaten.

De nieuwe Prins Der Kleiduikers van het seizoen 2017-2018 wordt zo rond de klok van 21.30 uur gepresenteerd. Hij zal samen met zijn adjudant in de ‘Mega Kleiduikers steek’ de zaal van Het Wapen van Ens binnen gereden worden. De Raad van Elf wordt weer compleet gemaakt door middel van het installeren van een nieuw raadslid en de Prins zal zijn proclamatie voordragen.

Daarna is het feest met een optreden van The Red Cars. Stralend middelpunt van de band is Monique, de meid op gitaar, die zingt, speelt, danst en entertaint. Ze laat geen publiek achter zonder schorre kelen van het meezingen. De andere bandleden zingen allemaal zowel koor- als lead en dat leidt tot een breed repertoire en veel afwisseling op het podium. De kleding wisselt per set.