Scheidsrechter Bas Nijhuis komt naar Flevo Boys

Emmeloord - Topscheidsrechter Bas Nijhuis komt dinsdagavond naar Flevo Boys in Emmeloord. Vanaf 19:45 uur vertelt hij samen met schrijver Eddy van der Ley over zijn nieuwe boek 'Niet zeiken, voetballen!'

De arbiter komt op uitnodiging van The Read Shop Marsman en de Business Club van Flevo Boys.Het bezoek van het duo bestaat uit de verkoop van het boek, een signeersessie en een fotomoment. Als klap op de vuurpijl voeren Nijhuis en Van der Ley een korte show op met smakelijke anekdotes. Het boek is in twee weken uitgegroeid tot een bestseller. Belangstellenden zijn dinsdagavond welkom in de kantine van Flevo Boys.

Over het boek

Voor het eerst in de voetbalgeschiedenis doet een actieve topscheidsrechter een boekje open over de communicatie met spelers, trainers, toeschouwers, bestuursleden en assistenten. In ‘Niet zeiken, voetballen’, op de markt gebracht door Voetbal Inside/Overamstel Uitgevers, neemt internationaal arbiter Bas Nijhuis (Enschede, 1977) de lezer letterlijk mee naar de sfeer en dynamiek van stadion, kleedkamer en voetbalveld. Het levert een uniek en onthullend inkijkje op in de wereld van de arbitrage, pakkend opgetekend door auteur Eddy van der Ley.