Jazz met Ella & her man op Schokland

SCHOKLAND - Singer/songwriters duo Ella & her man geven zondagmiddag 15 oktober om 17.00 uur een jazzconcert in het museumrestaurant van Schokland.

Multitalent Ella de Jong zingt en speelt piano, trompet en melodica. Ze won in 2015 de solistenprijs op de Internationale Big Band Competitie in Hoofddorp. Het is een feest om Ella te zien spelen en zingen, zowel haar ingetogen spel als zang. ‘Her man’ Herman Woltman is de gitarist van het flamboyante duo. Zijn beheersing en expressie van zijn instrument heeft hij met diverse artiesten kunnen delen. Als duo wonnen zij de singer/songwriters prijs van Friesland in 2015.

Het eerste album van het duo ‘Stay for a while’ bevat teksten over hoe we niet zonder de liefde kunnen ondanks soms ingewikkelde relaties. De pakkende eigen composities van het duo hebben zowel klassieke als jazz invloeden.

Dit jaar organiseert Museum Schokland voor het eerst, in samenwerking met Restaurant Schokland en Cultuurbedrijf Noordoostpolder, een tweetal twee jazzconcerten in het museumrestaurant. Informatie over kaartverkoop via www.museumschokland.nl. Met de toegangskaart is er vrije toegang tot het museum tot aanvang van het concert en bezoekers ontvangen twee consumpties.