Drive By Wire in De Klos

EMMELOORD - De heavy, bluesy, sexy, desertrock band ‘Drive By Wire’ speelt zaterdagavond in Poppodium De Klos in Emmeloord.

Drive By Wire scheurt al tien jaar lang langs stoffige desolate woestijnwegen en toonde in het laatste jaar progressie door vele festivals aan te doen, plus vele shows in Nederland. Ook maakte de band een headlinetour door Griekenland. Gelukkig laten ze het daar niet bij, maar slaat de desertrockband bikkelhard terug in 2017 met de nieuwe single " Blood Red Moon" ( Gereleased tijdens Eurosonic 2017).

“Blood Red Moon” is opgenomen en geproduceerd door Guido Aalbers (Qotsa, Muse) en laat de band in optima forma horen; dat ze hun volledig eigen sound hebben doorontwikkeld tot een moddervette song, met een drive, urgentie, en zwoelheid waar Josh Homme zijn vingers bij af zou likken. Drive By Wire, met charismatisch boegbeeld Simone Holsbeek (ex-Cords), gitarist Alwin Wubben, bassist Marcel Zerb en drummer Jerome MiedendorpDeBie, laat op het nieuwe materiaal zien en horen dat er geen tweede band is met deze unieke heavy, bluesy en sexy fuzzrock sound.

De deur is open vanaf 21.30 uur en er wordt entree geheven.