Junglekennis testen

LUTTELGEEST - iaan slingeren, kokosnoten tillen en armpje drukken… Allerlei vaardigheden waarop rangers Christiaan en Richard van de Orchideeën Hoeve al druk aan het oefenen zijn. In de herfstvakantie gaan deze dappere avonturiers samen met de bezoekers strijden in de gloednieuwe ‘Junglefreakshow’.

Een interactieve show waarbij het publiek en de presentatoren op de proef worden gesteld met spannende opdrachten zoals het eten van een sprinkhaan en moeilijke vragen over echte dieren.

De nieuwe ‘Junglefreakshow’ is door de Orchideeën Hoeve speciaal ontwikkeld voor de herfstvakantie en vormt de spannende afsluiter van het herfstvakantieprogramma ‘Kruip in de huid van een ranger’. Alle vaardigheden die nodig zijn om te overleven in de jungle komen in de show aan bod. In een halfuur tijd wordt jong en oud uitgedaagd met opdrachten waarbij het niet alleen om kennis draait, maar ook om snelheid en lef. ‘Zo laten wij de avonturiers in de dop kennis maken met een echte vogelspin, vragen wij vrijwilligers uit het publiek om de inhoud te raden van voelblokken en wordt de samenwerking van het publiek getest met de supersnelle kokosnotenrace’, licht ranger Christiaan toe.

Deelnemen aan de Junglefreakshow kan van 14 tot en met 20 oktober om 14.00 uur en van 21 tot en met 29 oktober om 11.30 uur en 14.00 uur. Meer informatie over het herfstvakantieprogramma op www.orchideeenhoeve.nl.