Ruimer pand Post Consultancy

URK - Post Consultancy Advies- en administratiekantoor en Weforsea Crowdfunding openden eind september hun nieuwe kantoorpand aan het Marsdiep 4 op Urk.

Post was eerder gevestigd aan de Breehorn, maar heeft nu een plekje gevonden in het opgeknapte gebouw aan het Marsdiep waar eerder woningbouwstichting Patrimonium gevestigd was. Met het nieuwe pand, dat 10 jaar na de oprichting van Post Consultancy is gerealiseerd, is de groei voor de komende jaren geborgd, laat directeur Louw Post weten.

Zijn moeder verrichtte de openingshandeling met het bromfietsen door het bekende lint over een rode loper. De open dag aansluitend op de openingshandeling werd druk bezocht. Zij namen niet alleen een kijkje in het nieuwe onderkomen, maar maakten ook kennis met het personeel dat Post Consultancy en Weforsea tot een succes maakt. Post Consultancy is een jong bedrijf actief in de financiële dienstverlening in het midden- en kleinbedrijf. De ‘roots’ van Post Consultancy liggen bij de visserij, waardoor ook veel kennis en knowhow voor die sector aanwezig is.