Ruim honderd bedrijven op netwerkdagen

EMMELOORD - De achtste editie van de Regio Netwerkdagen Flevoland heeft meer dan honderd deelnemers. De dagen zijn woensdag en donderdag 11 en 12 oktober in de Bosbadhal in Emmeloord.

Het deelnemersveld bestaat voornamelijk uit het midden- en kleinbedrijf. Maar de verscheidenheid in bedrijven, branches en partijen maken dat dit evenement voor alle bedrijven, organisaties en verenigingen uit de omgeving, toegankelijk en vernieuwend blijft. Met meer dan honderd standhouders is de beurs bijna uitverkocht. Met name het wijzigen van de datum speelt daarbij een belangrijke rol. De eerdere edities waren in de herfstvakantie, nu is het evenement er voor.

Tijdens de netwerkdagen worden niet alleen de bedrijven uit de regio gepresenteerd, maar vooral ook de personen achter het bedrijf. Ondernemers uit het MKB realiseren gemiddeld 70% van hun omzet binnen een straal van 75km van hun vestigingsplaats. En dat maakt dit evenement dus ook zeer interessant voor bezoekers die hier volop de gelegenheid krijgen om te netwerken op een sfeervolle locatie. Ontmoeten is ontdekken!

Nieuw op de beurs is ‘de Beursvloer’ die werkgevers in contact brengt met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en op 12 oktober komt Buzz on tour. Maatschappelijk verantwoord ondernemen, en Mantelzorg, zijn zo maar een paar steekwoorden. Gastsprekers als Mark Hilderink van MCM Marknesse, Harry Binnemars van de Rabobank en Maaike Wolf van Comsi zorgen voor interessante sprekers sessies. Dan is er de mogelijkheid tot het volgen van workshops met onderwerpen als maatschappelijk verantwoord ondernemen, mantelzorg en cybercrime!

De Regio Netwerkdagen Noordoostpolder & Urk vinden plaats op: Woensdag 11 oktober van 14.00-21.00 uur Donderdag 12 oktober van 14.00-21.00 uur