Kijk in de praktijk bij Parkflat Emmeloord

EMMELOORD - De praktijken in de Parkflat Emmeloord zeten zaterdag 30 september tussen 11.00 en 15.00 uur hun deuren open. Belangstellenden kunnen kennismaken met de die er werken, de disciplines die aanwezig zijn en de mensen achter de praktijken.

Linda van Scheijndel is Bowentherapeut. Bowen is een zachte, manuele behandelmethode, geschikt voor baby tot bejaarde, waarbij het lichaam in enkele behandelingen terug in balans wordt gebracht. Bowentherapie kan worden ingezet voor zowel fysieke als psychische klachten en wordt door de meeste verzekeringen geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende verzekering. www.bowenbehandeling.nl of bel: 06-23086135

Monique Slump geeft sinds februari yogales in de Parkflat, onder de naam YogaMoos. Na jaren van yoga geven heeft zij de sprong gewaagd om voor zichzelf te beginnen. Monique geeft twee avonden in de week les; de maandagavond staat in het teken van poweryoga en de donderdagavond geeft zij een rustige hathayogales. Ook geeft zij yoga aan kinderen. Yogamoos werkt met strippenkaarten, zodat u niet vast zit aan een duur abonnement. www.facebook.com/yogamoos of bel: 06-28428185

Marloes van der Weele heeft de praktijk Vita Vivet. Zij leert mensen (weer) in contact te komen met hun gevoel, weer te luisteren naar hun lichaam. Marloes magnetiseert en krijgt tijdens deze energetische behandeling boodschappen door. Zij maakt oorzaken van vage klachten inzichtelijk en zo helpt Marloes de cliënt een stuk op weg. www.vitavivet.nl of bel:06-20342207.

Fokkeline de Groot heeft een praktijk als Wellnessmasseur. Zij werkt zowel curatief als preventief en behandelt allerlei lichamelijke klachten. Fokkeline zorgt ervoor dat opgebouwde spanning losgelaten wordt, lichaam en geest weer in balans komen, en dat spieren en bindweefsel weer losser worden. www.fokkelinedegroot.nl of bel: 06-18733100.

Saskia Durieux heeft de praktijk Wijzer Remedial Teaching & Studiebegeleiding en is reeds twee jaar gevestigd in de Parkflat. Wijzer biedt individuele ondersteuning bij leerproblemen voor leerlingen van basisschool, Voortgezet Onderwijs en studenten. Hierbij kun je denken aan problemen bij rekenen, (begrijpend) lezen en/of spelling, maar ook ondersteuning bij huiswerkaanpak. Daarnaast verzorgt Wijzer een breed scala aan trainingen in onder andere studievaardigheden, begrijpend lezen, sociale vaardigheden. Ook is Saskia gecertificeerd coach van de training ‘Ik leer anders’, die zich richt op het begeleiden van beelddenkende kinderen. www.wijzer-rt.nl of bel: 06-30322686.

Maaike Zwier heeft haar praktijk Maerlife in de Parkflat. Dit staat voor “EEN SLANKER LEVEN” en bij Maaike volgen deelnemers een programma onder begeleiding van haar als ervaringsdeskundige. Zij is enthousiast en gemotiveerd om deelnemers te helpen naar een gezond gewicht. MAERLIFE werkt met producten van STRAIGHT AWAY, welke gezonde uitgebalanceerde maaltijdvervangers zijn. www.maerlife.nl of bel: 06-18549772.

Wilma Strijker haar bedrijf heet Argo, begeleiding op maat. Wilma is Matrixcoach, Psychiatrisch verpleegkundige en Autisme deskundige. Mensen die last hebben van angsten, nare herinneringen, leerproblemen, een druk of vol hoofd, trauma, dyslexie, nachtmerries, pesten, woede enzovoorts kunnen een beroep doen op Wilma. De begeleiding is kortdurend, heeft direct resultaat en creëert rust. www.facebook.com/ArgoBegeleidingOpMaat of bel:06-19419770.

Op de derde verdieping werkt Tamara Stegeman in haar Creatie Lab. Tamara geeft in haar trainingsruimte Bars sessies, door middel van 32 punten op het hoofd te behandelen lukt het om stress, angst en oude patronen los te laten. Tamara helpt bij een burnout en lichamelijke problemen als gevolg van overbelasting. Haar klanten verlaten haar ruimte met een rustig en opgeruimd hoofd. www.tamarastegeman.nl of bel: 06-53687487.