Nieuwe hondenschool in Rutten

RUTTEN - Marloes Schijf is per 1 september gestart met KynoService Dé Hondenschool in Rutten. Na jaren gewerkt te hebben als instructeur en gedragstherapeut voor honden bij een hondenschool in Lelystad, is dit voor Marloes een droom die uitkomt.

,,Het begeleiden van mensen zit mij in het bloed. Ik vind het prachtig om mensen te helpen, te enthousiasmeren en te begeleiden met de opvoeding en training van hun hond. Het is mijn passie om mens en hond (weer) te laten samenwerken”, aldus Marloes.

Bij KynoService Dé Hondenschool worden er zowel in de ochtend als in de avond lessen aangeboden. Hierdoor zal er voor iedereen een passend tijdstip tussen zitten om te komen trainen. Er wordt getraind in kleine groepen zodat er echt maatwerk geleverd kan worden. Naast plezier staat ook kwaliteit hoog in het vaandel.

Naast de gebruikelijke gehoorzaamheidslessen kun je op de hondenschool ook terecht voor diverse hondensporten zoals bijvoorbeeld de allernieuwste hondensport Flygility. Flygility is een combinatie van Flyball en Agility (behendigheid) en het is zeker het proberen waard als je van actie en plezier houdt. Marloes is één van de eerste gecertificeerde Flygility-instructeurs van Nederland.

Privélessen zijn er speciaal voor honden die nog niet in groepsverband kunnen trainen of wanneer er specifiek op iets getraind moet worden. Door de één-op-één begeleiding worden er grote sprongen gemaakt in de training. Marloes is gediplomeerd kynologisch gedragstherapeut en heeft jarenlange ervaring met de meest uiteenlopende gedragsproblemen.

Elke hond en elk ras is welkom om te komen trainen, er wordt geen onderscheid gemaakt. Iedere hond heeft recht op een gedegen opleiding, KynoService Dé Hondenschool zorgt daarvoor. De school beschikt over een indoor-locatie, dus de weersomstandigheden hebben geen invloed op de lessen.

Voor meer informatie of ben vragen over de lessen die er gegeven worden? Kijk op www.kynoservice.nl of bel met 0648925219.