Poldertoren open voor ideeën

EMMELOORD - Inwoners en ondernemers kunnen hun wensen en ideeën voor de Poldertoren aankomende zaterdag delen met de gemeente Noordoostpolder. De Poldertoren opent haar deuren, tussen 10.00 en 17.00 uur.

Sinds 1959 vormt de Poldertoren het van ver te herkennen markante punt van Emmeloord. Voor veel inwoners van de Noordoostpolder is het zien van de Poldertoren verbonden aan het gevoel van thuis komen. In het verleden voorzag de watertoren in de behoefte aan drinkwater, maar welke rol vervult de Poldertoren in de toekomst?

Dat hoort de gemeente graag van inwoners van de Noordoostpolder. Wie ideeën over de Poldertoren heeft of zich er bijvoorbeeld als ondernemer in zou willen vestigen, is zaterdag van harte welkom. De gemeente verzamelt de wensen en ideeën en legt deze voor aan de gemeenteraad. Deze neemt een besluit over wat er met de Poldertoren gaat gebeuren.

Kom zaterdag 23 september 2017 tussen 10.00 en 17.00 uur langs in de Poldertoren. Ideeën kunnen worden besproken, opgeschreven en/of worden ingetekend. Natuurlijk kan de watertoren worden bekeken en kunnen de bezoekers genieten van het prachtige uitzicht over de Noordoostpolder.