Mr. Wallace opent seizoen in De Klos

EMMELOORD - De 7-koppige ska-reggae band ‘Mr.Wallace’ opent zaterdag 9 september het seizoen in De Klos in Emmeloord.

Sinds het voorjaar van 2010 knalt Mr. Wallace door heel Europa. De zevenkoppige female-fronted ska-reggae formatie blijkt al snel een van de meest energieke en veelbelovende ska-bands van Nederland te zijn. De band speelt shows en festivals in heel Nederland en deelt het podium met onder andere The Skatalites, The Specials en Madness. De band wint verschillende pop-awards, wordt uitgenodigd door onder andere 3FM en Radio 1 en tourt meerdere keren in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Oostenrijk en Tsjechië.

Het gloednieuwe, live-in-de-studio opgenomen album Breathe Again bevat een evenwichtige en originele mix van bevlogen ska- en reggae nummers met heartfelt lyrics. Het album vangt de band op hun best: samen spelend in één ruimte, met de authentieke en energieke sfeer die essentieel is voor de muziek van de band.

De deur gaat open om 21.30 uur en de show begint om 21.15 uur. De klos is vanaf 9 september ook weer elke woensdag en vrijdagmiddag geopend van 15.00 tot 18.00 uur en elke vrijdagavond vanaf 21.30 uur.