Ontmoetingsplek Brouwerskamp 14 open

EMMELOORD - Kwintes, ‘s Heeren Loo, Triade, Interakt Contour, Philadelphia en Carrefour hebben aan de Bouwerskamp in Emmeloord een ontmoetingsplek gerealiseerd waar iedereen welkom is. Ook zijn de kantoren van Kwintes en ’s Heeren Loo er gevestigd.

De Bouwerskamp is een ontmoetingsplaats voor alle inwoners van de Noordoostpolder. Een knooppunt waar ondersteuning, welzijn, informatie, bedrijfsleven, werken, leren en vrije tijd elkaar ontmoeten. Het voormalige Servicepunt van Kwintes aan de Nagelerweg is verhuisd. De Bouwerskamp is een locatie meer dan een buurthuis alleen, waar iedereen met of zonder hulpvraag terecht kan. Er is een inloop waar iedereen welkom is voor verschillende activiteiten. Er wordt doordeweeks elke dag een lunch aangeboden tegen een kleine vergoeding en er zijn verschillende mogelijkheden voor leer- en werkplekken.

In de toekomst zullen er ook avondmaaltijden worden aangeboden. Er zijn verschillende ruimtes te huur zoals; spreekkamers, een vergaderzaal en een ruimte welke is geschikt voor het geven van trainingen en workshops. Het doel is om de participatie, gelijkwaardigheid en gastvrijheid met elkaar en tussen bewoners van de Noordoostpolder te verbreden.