Fotografieworkshop in natuur Woldlakebos

SCHEERWOLDE - De IVN houdt zaterdag 19 augustus in het Woldlakebos in Scheerwolde van 10.00 tot 12.00 uur een fotografiecursus in de natuur.

IVN Noordwest-Overijssel organiseert de cursus samen met KNNV “De Noordwesthoek”. De workshop wordt gegeven door natuurfotograaf/-gids Gerrit Houtschild en natuurgids Tjallien Muis. Tijdens de wandeling zal Gerrit, geholpen door Tjallien, tips geven om tot betere/mooiere foto’s te komen. Deze fotografiewandeling is zeer laagdrempelig en bedoeld voor de natuurliefhebber die graag zijn/haar beleving vast wil leggen maar niet goed weet hoe dat te doen. Het thema van deze wandeling is “de Libel”.

De deelnemers verzamelen om 10.00 uur op de parkeerplaats langs de Ir. Luteijnweg, 8371 TD Scheerwolde aan de zuidwestelijke kant van het Woldlakebos. Deelname is gratis. De camerasoort is niet belangrijk. Wel is het wenselijk dat je de instellingen weet te vinden. Bij slecht weer gaat de wandeling niet door.

Aanmelden: Tot vrijdag 18 augustus om 12.00 uur bij Gerrit Houtschild, e-mail g.houtschild@home.nl, telefoon 06-11309982. Informatie: www.ivn.nl/afdeling/noordwest-overijssel.