Rabobanken vriend Flevo-landschap

EMMELOORD - Rabobank Flevoland, Almere en Noordoostpolder-Urk zijn sinds kort gouden vriend van Het Flevo-landschap.

Symbolisch overhandigde Martin Jansen, directeur van Het Flevo-landschap, en de directievoorzitters Inge Zwijnenberg (Flevoland), Ugur Özcan (Almere) en Jetze Kempenaar (Noordoostpolder - Urk) welkomstpakketten voor nieuwe begunstigers uit. De banken vergeven de komende tijd 300 begunstigerschappen aan hun klanten en relaties. Daarnaast kunnen de ruim 30.000 leden van de Rabobanken in Flevoland voor het kalenderjaar 2017 en 2018 kennismakingsbegunstiger worden van stichting Het Flevo-landschap en zodoende de natuur in hun eigen provincie financieel ondersteunen.

‘Wij vinden het belangrijk om de Flevolandse natuur en natuurontwikkeling te ondersteunen. Het Flevo-landschap beheert natuurgebieden in de gehele provincie; van Pampushout in Almere, Natuurpark Lelystad tot Schokland en de Rotterdamse Hoek in de Noordoostpolder’, aldus Inge Zwijnenberg.

Ugur Özcan en Jetze Kempenaar voegen daaraan toe: ‘De organisatie brengt de natuur dichtbij en dit supporten wij –als lokaal betrokken bank- graag. Natuur is mooi en het levert bovendien een positieve bijdrage aan het woon- en werkklimaat van een stad of dorp.’

Martin Jansen van Het Flevo-landschap is blij met de steun van de drie lokale Rabobanken. ‘Het Flevo-landschap wil de Flevolandse natuur zo goed mogelijk behouden, beschermen en ontwikkelen. Dit kunnen wij niet alleen. In een tijd waarin de overheid zich steeds meer terugtrekt, hebben we de (financiële) steun van begunstigers en sponsoren hard nodig.’

Vrienden ondersteunen Het Flevo-landschap voor een periode van minimaal drie jaar met een jaarlijkse bijdrage. Meer informatie: www.flevo-landschap.nl/vrienden.