‘Klanten rompslomp uit handen nemen’

URK - Makelaars uit Dronten en Kantoormanager 2.0 uit Urk gaan vergaand samenwerken.

De partijen hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend om samen de dienstverlening van VSO Vastgoedbeheer te verzorgen. VSO Vastgoedbeheer verzorgt het volledige beheer van vastgoed voor investeerders. De samenwerking komt erop neer dat beide partijen doen waar ze goed in zijn. VSO Makelaars houdt zich met name bezig met het juridische- en makelaarsdeel van het beheer en (ver)huur van vastgoed. Kantoormanager 2.0 doet alle uitvoerende zaken zoals het financieel beheer en de administratieve werkzaamheden.

De samenwerking sluit naadloos aan bij de ambities van beide bedrijven. Hun klanten zoveel mogelijk rompslomp uit handen nemen en zo volledig mogelijk ondersteunen. Voor de meeste eigenaren/investeerders is het beheer van hun vastgoed niet iets waar de agenda en de administratie op ingericht is. VSO Vastgoedbeheer is dus van toegevoegde waarde voor die partijen.

“Door de handen ineen te slaan zijn we de juiste partij voor een investeerder als het gaat om het volledige beheer van zijn of haar vastgoed. We hebben allemaal onze eigen expertises en door de krachten te bundelen worden we een ‘one-stop-shop’ voor investeerders. Geen rompslomp, alleen resultaat’, zegt Ariejonne Oost, mede-eigenaar van Kantoormanager 2.0. Ook VSO Makelaars is blij met de samenwerking: “Wij kunnen onze klanten nog beter bedienen door deze aanvullende dienstverlening. We kunnen beter inspelen op vragen van onze cliënten en ervoor zorgen dat ze van a tot z worden ondersteund.”

Het Urker bedrijf Kantoormanager 2.0 is in 2012 opgericht door Willem Foppen en Ariejonne Oost. Het bedrijf biedt administratieve en secretariële ondersteuning aan ondernemers uit alle branches en heeft afnemers door heel Nederland en België. Daarnaast zorgen ze voor continue bereikbaarheid met een telefoon- en antwoordservice. Het motto van Kantoormanager 2.0 is “de rompslomp stopt hier, wij doen het met plezier!”.