Sandra Timmermans in bestuur Antonius

EMMELOORD - Sandra Timmermans is door de Raad van Commissarissen van de Antonius Zorggroep benoemd tot lid van de Raad van Bestuur.

Met ingang van 16 september bestaat de Raad van Bestuur van de Antonius Zorggroep uit Marcel Kuin, voorzitter Raad van Bestuur en het lid Raad van Bestuur. Hiermee is de Raad van Bestuur compleet, na het besluit in het najaar van 2016 om over te gaan van een één- naar een tweehoofdige Raad van Bestuur.

Sandra Timmermans heeft nu een managementfunctie in het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis in Amsterdam. Na verschillende managementfuncties in de zorg, is een bestuurdersfunctie voor Sandra een logische volgende stap in haar carrière. ‘Ik krijg de nadrukkelijke opdracht om synergie tussen het ziekenhuis en de thuiszorg te creëren. Hoe mooi kan je opdracht zijn.’

Sandra Timmermans had eerder verschillende managementfuncties in de zorg. Ze werkte onder meer voor Evean, een grote zorgaanbieder in Noord-Holland, met onder andere thuiszorg en verpleeghuiszorg. Bij het UMCG was ze onder andere verantwoordelijk voor projecten op het gebied van de Spoedeisende Hulp en Ouderenzorg. In het Antoni van Leeuwenhoek is zij drijvende kracht achter het Programma Zorglogistiek, dat er op gericht is de zorg zo in te richten dat het voor de patiënt zo soepel mogelijk verloopt.