Seeviews genomineerd voor Blue Tulip

EMMELOORD/KAMPEN - Seeviews maakt kans om binnen enkele maanden na lancering, een tweede vakprijs in de wacht te slepen. De startup, die een uniek visueel reviewsysteem heeft ontwikkeld, is namelijk een van de genomineerden voor de Blue Tulip, de meest prestigieuze innovatie award van Nederland.

Eerder werd het jonge bedrijf, dat opereert vanuit Emmeloord en Kampen, al gekroond tot een van de beste startups van Nederland. Sinds de lancering in maart wist Seeviews, met de hotelvariant, al meer dan duizend accommodaties door heel Europa te binden. Met de lancering van drie nieuwe versies (retail, events en restaurants) voor de deur, is het de verwachting dat de groei flink toeneemt.

‘We maken vrij kort na lancering al een ontwikkeling in sneltreinvaart door en dat wordt breed opgemerkt. Vanaf volgende maand zetten twee grote touroperators Seeviews al in en ook kloppen er steeds meer specialistische partijen op de deur. Zo hebben we een touroperator aangesloten die ons product in het Amazonegebied tijdens jungle-expedities inzet. Misschien wel exemplarisch voor onze grote startupavontuur’, laat mede-oprichter Gideon Nagtegaal weten. Seeviews dingt bij de Accenture Innovatie Award ook mee naar de publieksprijs.

Stemmen kan via: https://innovation-awards.nl/innovation/seeviews/