Orchideeën Hoeve lanceert nieuwe website

LUTTELGEEST - De Orchideeën Hoeve lanceerde afgelopen week een geheel nieuwe website. Een jaar lang heeft het tropische park aan de meertalige website www.orchideeenhoeve.nl gewerkt.

Zowel de techniek als het ontwerp zijn volledig herzien en ingestoken op de beleving van de bezoeker. Onder meer een interactieve plattegrond, belevingsfilmpjes per tuin en een gebruiksvriendelijk ticketsysteem verbeteren het gebruiksgemak en laten de bezoeker, waar te wereld ook, alvast de sfeer proeven van het tropische park.

De kersverse website heeft een geheel vernieuwde vormgeving, waarbij vooral ruimte is gecreëerd voor videocontent. Middels de interactieve plattegrond kan de bezoeker eenvoudig navigeren tussen de verschillende tuinen en alles ontdekken over de planten en dieren in het tropische park.

De Orchideeën Hoeve is met haar nieuwe website klaar voor de toekomst. De website voldoet aan de nieuwste technieken voor mobiel en tabletgebruik en ook aan de groeiende buitenlandse markt is gedacht met een Duitse- en Engelstalige versie. Tevens is het ticketsysteem volledig vernieuwd.