Inschrijving Kerstmarkt Emmeloord gestart

EMMELOORD - Ondanks dat de zomer net is begonnen, zijn de voorbeidingen voor een gezellige winter in Emmeloord volop bezig. Op zaterdag 9 december verandert het centrum van Emmeloord van 10.00 tot 17.00 uur in kerstsferen met veel kerstbomen, kerstverlichting, een kerstmarkt, een levende kerststal waarin naast de ezel en de os, schapen en geiten ook Jozef en Maria met hun kindje Jezus acteren.

Kerstliederen klinken door het hele centrum en op het Kettingplein wordt een gezellig sfeerplein ingericht met veel winterse lekkernijen, zoals gerookte zalm, warme chocolademelk, glühwein, soep, wafels, cupcakes en snuisterijen, sieraden en woonaccessoires.

De markt wordt muzikaal opgeluisterd door diverse koren en verschillende muziekensembles en natuurlijk ontbreekt de kerstman niet.Ook wandelt er een levende kerstboom door de winkelstraat. Op diverse plaatsen branden gezellige vuren, waarboven marshmallows gebakken kunnen worden. Leden van de scouting zorgen ervoor dat iedereen veilig rondom het vuur kan zitten.

Een kraam boeken op de kerstmarkt is vanaf nu mogelijk via info@stepnop.nl. Meer informatie: www.stepnop.nl/kerstmarkt.