Mitra Lagrand Flevolands Zakenvrouw van het Jaar

EMMELOORD - Mitra Lagrand, eigenaresse van La Mysore Cosmetics uit Emmeloord, is donderdag uitgeroepen tot Flevolands Zakenvrouw van het Jaar in de categorie ZP.

In The Lux in Zeewolde straalde de winnares op het podium voor een uitverkochte zaal. ‘Wauw, het was zo gaaf toen ik hoorde dat ik gewonnen had!’, reageerde ze. Mitra Lagrand kreeg in mei een telefoontje dat zij genomineerd was en meedong naar de titel Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar. ‘Genomineerd zijn heeft me al zo veel gebracht!’, zegt de onderneemster trots.

‘En nu ook nog de titel, wauw. Ik ben apetrots en na het horen van het juryrapport waarin de voorzitter mij beschreef als innovatief, een maatschappelijk verantwoord onderneemster, actief op het gebied van marketing en communicatie en de bijzondere band met mijn klanten zowel nationaal als internationaal, een vakvrouw pur sang, besefte ik eigenlijk wat ik de afgelopen jaren allemaal heb gedaan. Dit is een prachtige prijs en een kroon op mijn werk!’ In de categorie ZP waren zestig voordrachten binngenkomen voor de titel.

Het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen reikt elk jaar aan drie winnaressen een prijs uit voor drie categorieën, te weten: manager, zp’er en MKB. Daarnaast gaat er een winnares met de Publieksprijs vandoor. Voorzitter Marga Janse licht toe: ‘We vieren jaarlijks sterk vrouwelijk zakelijk talent; powervrouwen die aan hun bedrijf of organisatie hebben gebouwd als ondernemer of als manager. Graag geven wij hen elk jaar een podium.’