Puur genieten tijdens beachvolleybaltoernooi

Marknesse - De zevende editie van het Level 1 Beachvolleybaltoernooi vond zaterdag plaats. Nieuwe gezichten bij de organisatie, een nieuwe locatie en een geslaagd evenement.

Bij de Strandhoeve streden maar liefst 45 teams om de prijzen. Tot op de dag van het toernooi bleef het nog spannend of het allemaal wel door kon gaan in verband met weersomstandigheden. Gelukkig was het geluk aan de zijde van de organisatie en werd het een fanatische dag.

Nieuw jasje

Dit jaar was er een geheel nieuwe organisatie die het toernooi in een nieuw jasje heeft gestoken. George Poppe, Alwin Koobs, Miranda Kutschruiter, Karin Hilderink, Myrte Weijers, Sabine Doornkamp en Lian Minnaard namen de organisatie op zich. Het zevental is een mengeling van spelers uit verschillende teams binnen vereniging. Zij hebben in de afgelopen maanden hard gewerkt om het toernooi soepel te laten verlopen. Er kon opgegeven worden in verschillende poules: dames laag, dames midden, dames hoog, heren laag, heren midden, heren hoog en tot slot de junioren. In samenwerking met de Strandhoeve is een prachtig toernooi neergezet, met alleen maar positieve reacties. Na de prijsuitreiking vond er een gezellige barbecue plaats om de dag gezellig af te sluiten. De organisatie bedankt teams, vrijwilligers en sponsoren.