Paardensport: Sanne ten Napel wint twee keer

Emmeloord - Leden van diverse ruiterverenigingen kwamen afgelopen weekend op verschillende locaties in actie. Sanne ten Napel van de Dijkruiters won met Gamble in de klasse BB én B-springen.

Clubgenote Anouk Huizinga pakte op het concours hippique in Sneek de eerste prijs. Samen met haar pony Daan reed ze een uitstekende dressuurproef, die werd beloond met 188,5 punten. Woensdag kwam Irma Kurvink in actie in Emmen tijdens een dressuurwedstrijd. Ze wist een eerste en tweede prijs te winnen met 183 en 185 punten met haar paard Futurella. Zij komen uit in de klasse L2.

RV NOP

Marleen Remijn van RV NOP heeft in de klasse B een derde prijs behaald op een dressuurwedstrijd in Oldebroek. Met haar paard Femme Fatalle behaalde zij maar liefst 204 punten.

PSV Vollenhove

In Meppel kwamen Marlin van Dalen en Tara van der Linde van PSV Vollenhove aan de start. Tara van der Linde reed met Tessa in de klasse B, categorie DE naar twee mooie eerste prijzen. Voor de proeven kreeg ze maar liefst 218,5 en 199 punten. Marlin van Dalen kwam aan de start in het L springen. In het tweede parcours klasse ABC wist ze beslag te leggen op de 2e plek. Marlin rijdt op Diva. Op Urk kwam Nicky Hulleman aan de start met Roetsenest Lou Lou. Zij reed in de klasse L1 naar 191 en 181 punten wat goed was voor twee keer een eerste prijs.