Detachering centraal in WZC bij bibliotheek

EMMELOORD - Martine Koekebakker en Alex-Jan de Jong van detacheringsbureau Jong & Ko en ZP & Co uit Steenwijk zijn donderdag 15 juni te gast bij het Werkzoekenden Café (WZC) in FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder.

Zij vertellen over het werk van het detacheringsbureau. Martine en Alex-Jan leggen onder andere uit wat het verschil is in werven via een uitzendbureau en een detacheringsbureau? Hoe werkt payroll? Hoe kiest een werving-, selectie- en detacheringbureau de juiste persoon uit de vele reacties? Ook krijgen bezoekers aan het Werkzoekenden Café tips voor het opstellen van een CV en het houden van een sollicitatiegesprek.

De bijeenkomsten van het WZC zijn gericht op het vergroten van kennis en persoonlijke vaardigheden, die kunnen helpen bij het vinden van werk of opdrachten. Daarnaast is er ruimte om ervaringen uit te wisselen, kennis te delen, elkaar te inspireren en te netwerken. Jong en oud, net afgestudeerd, herintredend of al langer op zoek: iedereen is van harte welkom!

Elke derde donderdag van de maand is het café te bezoeken in FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder. De toegang is gratis. Koffie, thee of fris zijn voor eigen rekening. Het café is open van 10.00 tot 11.30 uur. De inloop is vanaf 9.30 uur.