Seniorenmakelaar geeft advies in bibliotheek

EMMELOORD - Seniorenmakelaar Anja Muller is donderdag 8 juni van 10.00 tot 11.00 uur in FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder voor advies op maat.

Senioren Makelaar Anja Muller helpt ouderen met hun huisvesting. Veel mensen, vooral als ze wat ouder zijn, vinden het lastig om hun eigen huisvesting te moeten regelen. Is aanpassing van de woning de oplossing of is verhuizen toch beter? Wat komt er dan op je af? De Senioren Makelaar is de eerste zelfstandige adviseur op dit gebied in Nederland en werkt voor zowel huurders als woningeigenaren.

Anja Muller is 56 jaar en woont en werkt in Dronten. Landelijk heeft ze veel ervaring in welzijn, maatschappelijk vastgoed en makelaardij. Binnen de lokale gemeenschap beweegt ze zich als vrijwilliger, beroepsmatig en als consument. Omdat ze met een luisterend oor door de wereld gaat weet ze uit gesprekken en ervaring hoe lastig het kan zijn voor ouderen (en hun kinderen) om alles te overzien als het op geschikte huisvesting aankomt. Dat was het startpunt voor een praktijk als Seniorenmakelaar.