Verwondering op OORD

EMMELOORD - De organisatie van Stichting OORD is al weer volop in de voorbereidingen voor het OORDfestival op zaterdag 1 juli 2017. Het thema van deze 12de OORDeditie is 'verwondering'.

Naast het vertrouwde brede aanbod aan culturele programmering wil OORD de bezoeker ook doen verbazen, even stil laten staan of juist verrassen. Voor de meeste bezoekers zal het fijn zijn om te horen dat Jan Groot Muziek opnieuw komt met de pianovibratiebeleving, de kunstbende komt opnieuw met finalisten vanuit heel Flevoland, de Dijkdichters uit Lelystad zijn al speciale voorbereidingen voor OORD aan het treffen en voor de kleinere OORDbezoekers is onder andere de Huttenbouwweek al actief aan het bouwen voor hun komst op 1 juli.

Hoe dichterbij de datum komt, hoe mooier het wordt, maar geen nood als je ook nog mee wilt doen. Er is nog steeds ruimte binnen de programmering, horeca en staan altijd open voor wilde voorstellen. Wil je dit jaar behoren tot de crew van OORD? Ook dat kan, de organisatie kan nog wat hulp gebruiken bij Bouw& Breek, Artiestenbegeleiding, Verkeerbeheer en ook goede tappers zijn welkom. Heb je intresse om deel te nemen als artiest, standhouder, horecaondernemer of vrijwilliger? Meld je dan nu nog aan via www.oordfestival.nl.