RKO speelt zich veilig, Tollebeek krijgt herkansing

Rutten - RUTTEN - RKO heeft zich veilig weten te spelen in de vierde klasse. In een rechtstreeks gevecht om lijfsbehoud werd twee keer ruim gewonnen van Vilsteren.

In de nacompetitiestrijd won RKO het eerste duel al met 5-1. Lijfsbehoud was daardoor al aannemelijk geworden. Dinsdagavond wonnen de Ruttenaren met liefst 11-1, waardoor de ploeg ook volgend seizoen te zien is in de vierde klasse. Tegenstander Vilsteren gaat de herkansing in en speelt tegen Balkbrug of Blue Boys.

Herkansing Tollebeek

VV Tollebeek gaat de herkansing in. Nadat het eerste duel in een 2-1 zege eindigde, verloor Tollebeek dinsdagavond met 0-1 van Veno. Na een bloedstollende slotfase en een verlenging volgden strafschoppen. Veno nam de penalty's het beste, waardoor de ploeg uit Vollenhove naar de vierde klasse promoveert. Het voortbestaan van de zaterdagtak van Veno is overigens gegarandeerd, nadat het bestuur daar uitspraak over heeft gedaan. In een tweeluik met Noordbergum krijgt Tollebeek in de komende week een herkansing om zich te handhaven in de vierde klasse.