Workshop ‘een puur gezond gewicht’

EMMELOORD - In FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder geeft Cornelleke Huisman een workshop over de mogelijkheden om een gezond gewicht te bereiken. De workshop wordt gegeven op woensdag 31 mei om 19.00 uur en op zaterdag 10 juni om 11.00 uur. De toegang is gratis.

Er is veel te vinden over voeding en wat gezond eten zou zijn. Vaak is door de bomen het bos niet meer te zien: denk aan Rens Kroes, Dr. Frank, Cambridge, Montignac enzovoort. Iedereen lijkt er een mening over te hebben en claimt de beste methode toe te passen, waarbij je in korte tijd veel kilo’s kan afvallen. Maar is dat het beoogde doel: in korte tijd veel kilo’s afvallen en vervolgens weer in de oude eetgewoontes vervallen?

In de workshop “Een puur gezond gewicht” gaat het juist om een blijvende verandering met voeding die goed voor de mens is. Hierbij is het voornaamste doel dat ieder de eigen dieetgoeroe wordt.

De workshop wordt gegeven door Cornelleke Huisman van Evenwichtig Creil. Sinds twee jaar heeft zij een praktijk als gewichtsconsulente. Als zodanig begeleidt zij gezonde mensen met overgewicht die willen werken aan een gezonde leefstijl. Dit gebeurt doormiddel van de methode “Puur Gezond”.

Tijdens de workshop legt Cornelleke uit wat gezonde voeding is. Omdat het een interactieve workshop betreft, gaan de deelnemers ook zelf aan de slag.