Negen zakenvrouwen genomineerd

EMMELOORD - De genomineerden voor de titel Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar 2017 zijn bekend. Op 15 juni reikt het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen in The Lux in Zeewolde de prijs uit voor drie categorieën en de publiekslieveling.

Het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen reikt elk jaar aan drie winnaressen een prijs uit en een winnares gaat er met de Publieksprijs vandoor. Voorzitter Marga Janse: ‘We vieren jaarlijks sterk vrouwelijk zakelijk talent; powervrouwen die aan een bedrijf hebben gebouwd als ondernemer of als manager. Deze powervrouwen geven we graag een podium. En dit jaar is ons feest op 15 juni in The Lux in Zeewolde, daar wil iedereen gewoon bij zijn!’

De genomineerden zijn in de categorie MKB-ondernemer: Karin Hut – Easy Slim; Jolanda Jansen – Flevonautica Almere en Joy Taling – SEC Survivals. In de categorie Zelfstandig Professional: Marie Louise Grove – Coconut Communicatie en Mitra La Grand – La Mysore Cosmetics. In de categorie managers: Yvette de Bake – Flynth Adviseurs en accountants; Mary Haselager – Provincie Flevoland en Klaartje Wierbos – Theatergezelschap Vis à Vis.