Flevo Boys begint met zege aan nacompetitie

Emmeloord - Flevo Boys is prima begonnen aan de nacompetitie. De Emmeloorders waren in Waardenburg, tegen eersteklasser WNC, met 0-3 te sterk voor de opponent.

Nog voor rust kwamen de Boys op voorsprong dankzij Timon Rorije. Na rust bouwden de Emmeloorders de voorsprong uit via William de Boer en Allan Bakker. Daarmee werd een uitstekend begin gegeven aan de strijd tegen degradatie. Komende dinsdag volgt een thuiswedstrijd tegen Bennekom. Voor Flevo Boys is dan een punt genoeg om de finale van de nacompetitie te bereiken. In dat duel moet dan zeker worden gewonnen om handhaving te realiseren.

Nagele verliest flink

In de strijd om promotie naar de derde klasse heeft Nagele zaterdag flink verloren. In eigen huis werd met 1-5 verloren van Waterpoort Boys. Promotie lijkt voor Nagele daarmee van de baan. Al voor rust kwamen de bezoekers op een 0-2 voorsprong, in de tweede helft liep de voorsprong verder op. Uiteindelijk werd het 1-5.

Tollebeek hoopt

In Vollenhove wist Tollebeek te winnen van Veno. In de strijd om lijfsbehoud in de vierde klasse kwam Tollebeek razendsnel op achterstand. Al na een minuut spelen was het Gert Anninga met de 1-0 voor Veno. Na negen minuten spelen zette Martin Apperlo de 1-1 op het scorebord. Joost Swart maakte met nog een kleine twintig minuten te spelen de winnende treffer: 1-2.