Medailleregen voor zwemmers GZZ

EMMELOORD - Groot feest bij drie wedstrijdzwemmers van GZZ. Annemieke Visch, Mats de Boer en Ronald Nieuwenburg zijn in het afgelopen weekend namelijk Overijssels kampioen bij het G-zwemmen geworden. Allen vestigden ook nog eens persoonlijk records.

Annemieke zwom een zwaar programma. Op de 200 wissel verbeterde zij haar persoonlijk record met liefst drie seconden. Dat betekende goud. Op de honderd meter vrij werd Annemieke wederom eerste en ook op de vijftig meter vlinderslag greep ze knap het goud.

Mats de Boer zwom op de vijftig meter vrij naar een derde plek en kreeg dus een mooie bronzen medaille omgehangen. Op de vijftig meter schoolslag zwom hij vervolgens naar een mooi persoonlijk record (een verbetering van wel 5 seconden) en dat betekende goud. Op de honderd meter schooslag pakte Mats wederom goud met weer een persoonlijk record.

Ook waren er successen voor Ronald Nieuwenburg. Hij pakte, ook al met een PR, een eerste plek op de honderd meter schoolslag. Op de vijftig meter vrije slag pakte Ronald brond, op de vijftig meter vrij eindigde hij als vierde.

Wat een successen voor het trio, dat in totaal met acht medailles huiswaarts keerde vanuit Losser.