Bijzondere Obstacle Run in het Kuinderbos

NOORDOOSTPOLDER - Op zaterdag 8 juli wordt de eerste editie van de Pioneer Run gehouden. Een obstacle run op vier meter onder NAP, met de start en finish op het festivalterrein van NOPPOP. Meer dan veertig obstakels worden geplaatst in en om het Kuinderbos; lopers kunnen het halve (6 km) of het hele parcours (12 km) lopen. Meer informatie en inschrijven kan via www.pioneerrun.nl.

Met de Pioneer Run wordt voor het eerst een obstacle run van dit formaat in de Noordoostpolder en omstreken gehouden. Qua afstand en obstakels kan de Pioneer Run zich meten met de grote runs in de rest van Nederland. Ervaren Obstacle Run-lopers zijn nu al bezig met het ontwikkelen van de leukste en meest uitdagende hindernissen; het wordt een fantastische ervaring!

Door de toevoeging van een de Pioneer Run breidt ook NOPPOP weer verder uit. Het festival begint nu al 's middags, met de start van de Pioneer Run. Natuurlijk is er verder ook van alles te beleven voor jong en oud op het gebied van muziek en entertainment. Niet meer naar huis? Ook de NOPPOP festivalcamping is weer geopend.

Samen sta je sterker dan alleen. Dat geldt voor de lopers tijdens de Pioneer Run, maar ook voor de organisatie van NOPPOP en De Strandhoeve. De combinatie van het populaire en 'meest eigenwijze' muziekevenement van de Noordoostpolder met de outdoorkennis van De Strandhoeve is een echte buitenkans.