Verrassende line-up op Baanbrekend Festival

MARKNESSE - Op de tweede editie van Baanbrekend Festival op zaterdag 10 juni in Marknesse wordt de rasechte muziekliefhebber getrakteerd op een cocktail van muzikaal talent.

De line-up voor dit jaar bestaat uit DJ Pavo, Crisis Era, The Cool Quest, Roadcrew, Toycar Taxi, The Antidote, Decks n Drums, Robbie Mendez, Baking Buddha en Kasper.

Pavo is een van de bekendste oldskool-DJ’s van Nederland. Pavo draait al sinds de jaren negentig mee als Hardcore en Hardstyle DJ en heeft op alle grote feesten gestaan; Qlimax, Defqon, Thunderdome etc. Als oude rot in ‘t vak lijkt hij onvermoeibaar, daarom sluit hij het Baanbrekend Festival 2017 af.

Roadcrew van Urk is er weer bij op de Pop- en Rockstage. Deze gasten wisten vorig jaar velen te verrassen met hun dikke set vol gitaargeweld. Roadcrew brengt op 10 juni voor het eerst hun nieuwe nummers ten gehore.

De single ‘Shine’ van The Cool Quest betekende een doorbraak bij landelijke radio en TV stations. Ze zijn een graag geziene gast bij DWDD en hebben de afgelopen jaren honderden shows in binnen- en buitenland gegeven.