Moederdag Braderie in centrum van Emmeloord

EMMELOORD - Stichting BenefietvoorNOP houdt zaterdag 13 mei van 11.00 tot 16.00 uur een grote Moederdag Braderie in de Lange Nering en op de Deel in Emmeloord.

Naast een gevarieerde markt is er een Cultuurplein ingericht. Daar treden de volgende artiesten op: Dilara Karsch, Ricardo Metz, Hans Leeman en uit Emmeloord Klaas Koper en Simson. Verder geeft Dansschool La Danza uit Emmeloord enkele demonstraties van verschillende dansstijlen en ook de ZUMBA Kids van Wijkverenging Revelsant geven een demonstratie ZUMBA

Voor de Jeugd staat er op de Deel een tent van de jeugdcommissie van wijkvereniging Revelsant, waar alle kinderen ( tegen een kleine vergoeding ) een kadootje kunnen maken voor hun moeder. Naast een springkussen en eendjes vissen, zijn er ook een Zweefmolen en een Trampoline / Bungee Jump voor de Jeugd aanwezig op de Deel.

Tijdens de Moederdagbraderie zal Stichting BenefietvoorNOP met een kraam staan met het rad van fortuin, waar bezoekers voor het goede doel leuke prijsje kunnen winnen.