Meer variatie op NOPPOP

BANT - inds de start in 2012 weten De Jongens van de Nacht, de organisatoren van het festival, elk jaar weer te verrassen en te verbazen. Ook dit jaar zullen de bezoekers al hun zintuigen moeten aanspreken om volop van de avond te genieten. De NOPPOP-boys willen het publiek ook nu weer aangenaam verrassen. Niemand van de organisatie wil vertellen wat er precies allemaal staat te gebeuren. Kom zelf maar kijken wat er nu weer bedacht is. Een ding is zeker: het is spectaculair.

Natuurlijk hopen de heren, net als de aflopen jaren, op een stralende zomeravond. Maar zelfs bij slecht weer is er ruimschoots gelegenheid om overdekt vertier en ontspanning te vinden.

Openhartig kunnen ze al wel zijn over het ruime muziekaanbod. Speelman en Speelman (bekend van Oerol) staan op het hoofdpodium. Net zoals Ladies first (R&B), de Bohemian Betyars uit Hongarije (mix van folklore, Karpatische melodieën, polka, ska en punk) en DJ Big Jimmy and his 7 inches.

Verder zal het een uitdaging worden om in de Ierse Pub, midden op het terrein, niet te dansen bij Mooi Weer op Straat, Alice Springs en de Hillbilly Moonshiners (spelen MumfordandSons). Er wordt een feest gebouwd bij Lanterfantje en feestbeest Jerick. Ralph de Jongh (blues), Fake ID (reggae) en Hans Hannemann en band (americana) treden ook op, waardoor er veel muziekstijlen te horen zijn. Natuurlijk krijgt ook het talent uit de Noordoostpolder een podium om zich te presenteren aan het grote publiek.

Ook is er weer de NOPPOP-camping. Voor een echt festivalgevoel moet je na een avondje NOPPOP toch onbezorgd in je tentje of caravan kunnen kruipen. De volgende morgen staat het ontbijt klaar.

Nieuw is de Pioneer Run. Deze obstacle run zal in de middag plaatsvinden. Trotseer 40 obstakels in een uitdagende run van 6 of 12 kilometer. Het festival begint al om 16.00 uur met live muziek.Voor campingtickets, bustickets en een volledige lijst van optredens kun je binnenkort terecht op www.noppop.nl