Stichting Kinderopvang NOP 25 jaar

EMMELOORD - De Stichting Kinderopvang Noordoostpolder bereikte maandag 1 mei de leeftijd van 25 jaar. Reden voor een spetterende feestweek!

De organisatie heeft drie kinderdagverblijven, vier peuterspeelgroepen en zeven buitenschoolse opvang locaties! Daarnaast maakt gastouderopvang deel uit van de dienstverlening. In verband met de meivakantie beginnen de activiteiten maandag 8 mei. Dan gaan meer dan 250 kinderen van de buitenschoolse opvang naar de bioscoop! Kinderen komen uit alle wijken van Emmeloord en Marknesse naar Movieskoop in Emmeloord. Eenmaal binnen is er de keuze uit drie leuke films en is er popcorn met fris!

Voor de baby’s die bij de SKN worden opgevangen, zijn er in de week van 8 tot en met 12 mei diverse mini-concerten. Tijdens de muziekuitvoering luisteren baby’s naar wiegeliederen, terwijl zij lekker op een kleed liggen of in de armen van een pedagogisch medewerkster, papa of mama.

De peuters gaan dansen op vrolijke liedjes. Ook hier zijn er weer verschillende peuterdansmomenten in de feestweek. Tenslotte deelt de SKN in de feestweek zonnebloemzaadjes uit op de weekmarkt, die symbool staan voor de SKN als bloeiende organisatie. De medewerkers en gastouders wacht deze week een verrassing.

Om nog iets langer van het feestje te kunnen genieten, reist Joella in het feestjaar langs alle buitenschoolse opvang locaties van de SKN. Zij heeft allerlei bakkerspullen en lekkers bij zich en gaat op bezoek bij een BSO-locatie om daar samen met de kinderen een lekkere, mooie taart of cupcakes te maken voor een bijzonder iemand! De taarten worden uiteraard versierd met allerlei lekker fruit en decoraties zoals vlaggetjes en poppetjes.