Ghesellen spelen halve finale

Emmeloord - HALVE FINALE KADERTEAMCOMPETITIE IN EMMELOORD

In biljartcentrum Entree aan de Scandinavielaan 33 te Emmeloord wordt op 6 mei 4 rondes en 7 mei 2 rondes een van de vier halve finales van de landelijke kaderteamcompetitie gespeeld. Aanvang van de wedstrijden om 11.00 uur. Almere, Den Haag en Zutphen zijn de overige plaatsen van een halve finale. Elke poule bestaat uit 4 teams en de winnaar plaats zich rechtstreeks voor de landelijke finale bij BV HBC te Hoogeveen op 20 en 21 mei.
Kaderteam Hanze Zonwering De Ghesellen zal het beide dagen opnemen tegen De Vriendenkring 1 uit Bergharen, De Driehoek/ Willemsen Bestratingen uit Lichtenvoorde en Het Wapen van Liempde/ Regiobank uit Liempde.
De spelers van De Ghesellen Edwin Zweers en Stefan Damen uit Lelystad, Michael Lubbes Harderwijk, Sietse Vijver Bolsward en Frans Koolen Dronten, zijn er klaar voor om voor eigen publiek een goede prestatie te leveren. Gemakkelijk zal het niet worden, want na herberekening van het aantal te maken caramboles is het vrijwel zeker , dat 4 van de 5 vaste teamspelers weer meer caramboles zullen gaan maken dan in hun laatste wedstrijd in de noordelijke teamkadercompetitie.