Muziek in Nacht van Emmeloord

EMMELOORD - In de Koningsnacht spelen vanavond de Fullhouse Coverband, Toycar Taxi, Van Deele en Jonas van der Vlugt.

Fullhouse Coverband staat garant voor een spectaculair feest. Toycar Taxi gaf in januari al een superstrak optreden tijdens de bandcontest BattleBrekend. De band schrijft eigen catchy pop-rock songs en wordt ook wel vergeleken met Kensington en Biffy Clyro.

Energieke boerenrock, dat is wat de mannen van Van Deele laten horen. Hun repertoire is geïnspireerd door AC/DC, Normaal, Bökkers, Mooi Wark en Jovink & de Voederbietels. De afsluiting wordt verzorgd door Jonas van der Vlugt. Als doorgewinterde DJ stroomt de muziek letterlijk door zijn aderen. Jonas heeft maar één doel deze avond; iedereen aan het dansen krijgen.

De Nacht van Emmeloord is een samenwerkingsverband tussen locale horeca ondernemers en evenementenbureau CVevents. CVevents is bekend van Baanbrekend Festival en de bandcontest BattleBrekend.

Zij nemen de organisatie van deze avond voor hun rekening. De horeca van de Nacht van Emmeloord zal worden verzorgd door ‘t Voorhuys, Event Catering, Eindeloos en Slump Catering & Events. De avond start om 21.00 uur en duurt tot rond 02.00 uur. De entree is gratis.