Forelwereld in Luttelgeest geopend

LUTTELGEEST - Forelwereld aan de Oosterringweg 36 in Luttelgeest opent op 1 april 2017 haar deuren.

Vier indoor en vier outdoor visvijvers met forellen, karpers, steuren en meervallen. In combinatie met een bezoekersaccomodatie met restaurant en vissers café, camperplaatsen en kampeermogelijkheid vormt het een nieuw totaalconcept voor de vis- en tuinliefhebber.

De vijvers zijn omringd door kuipplanten om een tropische sfeer te creëren en om de vissen zo gezond mogelijk te houden is de stroming en natuurlijke omgeving zoveel mogelijk nagebootst. Forelwereld is een geschikte locatie voor een visuitje met collega’s, vrienden of familie en biedt diverse vis-arrangementen.

Gevangen forellen worden ingeruild tegen gerookte forellen of ter plaatse klaargemaakt in het restaurant. De camping- en camperplaatsen liggen aan de outdoor visvijvers welke grenzen aan het restaurant en het visserscafé en sanitaire voorzieningen.

De vier indoorvijvers, één outdoorvijver en de horecagelegenheid zijn klaar voor gebruik, de overige buitenvijvers en de kampeergelegenheden zijn voor de zomer van 2017 gereed. Naast Forelwereld is er een orchideeënwinkel en organiseert men diverse workshops, van visroken tot bloemschikken. Forelwereld is onderdeel van De Orchideeenwinkel BV.