Paviljoen verrijst aan plas

EMMELOORD - og voor de zomer moet het paviljoen van John en Ilse van Beek van restaurant Eindeloos in Emmeloord gerealiseerd zijn. Het bouwwerk is een ontwerp van Korfer Architecten en de bouw wordt uitgevoerd door bouwbedrijf Doorn uit Emmeloord. Het afgelopen seizoen stond er nog een tijdelijke voorziening om badgasten te voorzien van ijs en andere versnaperingen.

De permanente bouw, zo blijkt ook wel uit de contouren, is van een andere orde. Het paviljoen krijgt een oppervlakte van 500 vierkante meter met een bovenverdieping waar een groot terras komt op het balkon, zodat gasten volop kunnen genieten van de zon met uitzicht over de plas. Het paviljoen wordt ook niet alleen een zomervoorziening, maar is het hele jaar door open voor feesten, vergaderingen of andere bijeenkomsten of gewoon voor een kop koffie onderweg.

In het paviljoen komt een royale snackhoek en het is natuurlijk de plek voor een ijsje en drankje. Maar het is ook een restaurant, waar mensen aan het water kunnen dineren. In het gebouw komt namelijk een grote keuken, waar ook plek is voor de groeiende cateringactiviteiten van restaurant Eindeloos in Emmeloord, laten John en Ilse van Beek weten.