Viertal blijft Flevo Boys langer trouw

Emmeloord - De selectie van Flevo Boys voor het volgende seizoen begint steeds meer vorm te krijgen. Ook Timon Rorije, Jarno van der Wal, Richard Scholten en Maarten Mesu blijven de club trouw.

Eerder gaven de broers Frank en Arnoud Post al aan te blijven, evenals Lars Klijnstra en Roelof Strikwerda. Het viertal dat de club trouw blijft is hecht met de club. Verbonden door jarenlange trouwe lidmaatschap.

'Hele leven'

Voor Rorije was de keuze niet moeilijk, geeft hij aan. 'Ik heb mijn hele leven hier bij Flevo Boys gespeeld en het liefste blijf ik dat ook doen. Voor zover ik het gevoel heb nog van waarde te zijn en dat gevoel vanuit de club wederzijds is, blijf ik hier spelen.' Ook Jarno van der Wal, kind van de club, blijft. 'Ik kom hier vandaan, speel er al heel lang en er spelen veel vrienden van mij in het team. Dat zijn de grootste redenen dat ik blijf.' Voor Richard Scholten en Maarten Mesu wordt het na de zomer het tweede seizoen in de hoofdmacht van Flevo Boys. 'Het is toch mijn clubje', zegt Scholten. 'Ik heb hier alle teams doorlopen en het eerste gehaald. Vanaf het begin heb ik het al enorm naar mijn zin en daarom blijf ik graag nog een jaar.' Mesu: 'Ik ben nog vrij jong en heb altijd bij Flevo Boys gevoetbald. Ik wil dus ook graag de kans pakken om nog een jaar te proberen in de basis van het eerste te komen.'