Feestelijke opening vernieuwde Schirm

LEMMER - Schulpen 1 is de nieuwe naam voor de volledig vernieuwde modezaak van Jeen Schirm. De verbouwde concept store is getransformeerd in een eigentijdse modezaak met een Scandinavisch Nautisch karakter voor de unieke winkelbeleving.

Natuurlijke trends, Bretonse elementen en een stoere uitstraling zijn woorden die op deze winkel van toepassing zijn. Ook is er een nieuw logo ontwikkeld dat het eigentijdse karakter van de winkel onderstreept.

Het bestaande assortiment is stevig uitgebreid met exclusieve zeilpakken en trekking- en outdoor kleding. De avonturier en de zeilliefhebber kunnen in deze winkel goed terecht. Voor de zeilliefhebber is er een collectie van het merk Henri Lloyd ingekocht. De winkel biedt op mode gebied een collectie met voornamelijk vrijetijdskleding voor zowel mannen als vrouwen met de vertrouwde merken als Paul en Shark, Gant, Gaastra, Gardeur en toonaangevende merken voor vrouwen, met onder andere Modström, Summum, Qui en de meer sportieve merken Gant en Gaastra.

Het interieur van de winkel heeft een gezellige, natuurlijke en robuuste uitstraling en nodigt uit om even aan te schuiven aan de tafel in de smaakvolle koffiecorner waar het personeel uitgerust, met een heuse barista opleiding, de bezoekers voorziet van een goede kop Campenaer koffie met versgebakken appeltaart.

De verbouwing van de winkel is gerealiseerd door bedrijven uit Lemmer en omgeving. Interieurarchitect Cees Willem de Vries heeft het interieur van de winkel ontworpen en Interieur bouwbedrijf Raymann uit Emmeloord is verantwoordelijk voor de realisatie. De Vries Schilders Interieurs uit Lemmer heeft het geheel afgemaakt met een sfeervol kleurenpallet dat de winkel een warme maar zeer stoere uitstraling geeft.

Tijdens het feestelijke openingsweekend vanaf vrijdag 24 maart staat team Schulpen 1 klaar om iedereen op een feestelijke wijze te verwelkomen in de totaal vernieuwde conceptstore.