SC Emmeloord krast voor pannakooi

Emmeloord - Het startschot voorde inzamelactie Scoren voor de Club gaat op 19 maart van start bij SC Emmeloord. Het doel van de club? Een gloednieuwe pannakooi.

Scoren voor de Club ondersteunt SC Emmeloord op het gebied van geldwerving. Op leuke en speelse wijze wordt er met de ‘Scorekaarten’ geld ingezameld voor de voetbalvereniging. De actie werkt zeer gemakkelijk en biedt met minimale inspanningen, maximale opbrengsten voor de club. Tot ruim 86% van de opbrengsten gaat rechtstreeks naar de clubkas. Mede door de actie met Scoren voor de club gaat de jeugd van SC Emmeloord geld inzamelen voor een pannakooi  bij de sportvelden aan de Espelerlaan. De organisatie ligt bij de Jeugd Activiteiten Commissie. De commissie vindt dat de jeugd van SC Emmeloord de mogelijkheid moeten hebben om zich lekker buiten de wedstrijden uit te kunnen leven. Door een gebrek aan velden op de drukke voetbaldagen blijft er weinig mogelijkheden over voor de jeugd om eens  ekker een balletje te trappen.

Hoe werkt het?

De actie Scoren voor de Club werkt met Scorekaarten. Deze bestaat uit een vel met een aantal krasvakjes met daaronder een geldbedrag variërend van EUR 1,- tot EUR 2,50. Iedereen die een vakje open krast, betaalt aan de verkoper, in dit geval een jeugdspeler van SC Emmeloord het bedrag dat tevoorschijn komt. Voor ieder open gekrast vakje ontvangt de donateur een vel met acht kortingsbonnen voor diverse dagjes uit, zoals onder andere naar Madurodam, Indoor Skydive en Hellendoorn.