Appie Hammouchi winnaar van ‘Strandhoeve Open’

BLOKZIJL / BAARLO - Appie Hammouchi heeft het darttoernooi De Strandhoeve Open achter zijn naam geschreven. Hij won in de finale van Bert Jan Mulder.

Zeventig deelnemers hebben zondag deelgenomen aan de eerste editie van het De Strandhoeve Open. Via poulewedstrijden en vervolgens knockout-wedstrijden werden de finalisten bepaald. In de avond troffen Bert Jan Mulder en Appie Hammouchi elkaar aan het finalebord. Het was een spannende strijd, de spelers waren aan elkaar gewaagd. Met een schitterende laatste worp van Appie, moet Bert Jan het doen met de tweede plaats en ging Appie er met de eerste prijs vandoor.

De organisatie is erg tevreden met het verloop van het toernooi. Een gezellige sfeer, mede door de muziek en een biertje, maar vooral ook door het vriendschappelijke karakter van het toernooi. Met zo'n zeventig darters en ook nog flink wat supporters wordt teruggekeken op een geslaagd evenement. De darters kwamen uit alle windstreken; zowel uit onze directe omgeving zoals Blokzijl, Vollenhove en Marknesse, maar ook uit Steenwijk en Emmeloord en zelfs ook nog deelnemers van buiten de provincies Overijssel en Flevoland.