Gert Vosjan nieuwe hoofdtrainer VV Tollebeek

Emmeloord - Gert Visjan uit Dronten is de nieuwe hoofdtrainer van VV Tollebeek. Het bestuur heeft een overeenkomst getekend voor het seizoen 2017-2018. 

“Door het aanstaande vertrek van Hans Hamersma zijn op zoek gegaan naar een nieuwe trainer", aldus voorzitter Dick Hulsebosch. "Iemand met gevoel voor trainerschap in een dorp én met een gezonde ambitie. Daarbij hadden we een lichte voorkeur voor een nieuw gezicht van buiten de regio noord. We denken met Gert de juiste opvolger te hebben voor Hans, iemand die goed past in de cultuur van VV Tollebeek." 

Gert Vosjan heeft diverse jaren ervaring opgedaan als assistent-trainer bij ASV Dronten en als hoofdtrainer bij ’s-Heerenbroek. Hans Hamersma wordt volgend seizoen hoofdtrainer bij VV Woudsend. “Maar Hans blijft voorlopig nog aan de club verbonden als jeugdtrainer en coördinator. Samen met Gert als hoofdtrainer denken we een sterke combinatie te hebben voor het komende seizoen. Wanneer het alle partijen goed bevalt zullen we zeker gaan kijken of we de lijn voor enkele jaren kunnen doorzetten.”