Julia Vermue maakt verwachtingen weer waar

Emmeloord - Julia Vermue, genomineerd voor sporttalent van het jaar bij Sportverkiezingen Noordoostpolder, werd dit weekend gewoon weer kringkampioen van Kring NWO/NOP.

Zij reed in de klasse M (categorie C), die voor de dagprijzen gecombineerd was met de klasse Z (categorie C), naar de eerste plaats. Hiermee wist Julia Vermue van PSV Vollenhove tevens de titel kringkampioen in de wacht te slepen. Door deze prestatie is Vermue wederom geplaatst voor de Regiokampioenschappen op 10 en 11 februari in Bathmen.

Marijke Lok

Niet alleen Julia Vermue reed goed tijdens de kringkampioenschappen. Ook Marijke Lok, die de laatste weken goed op dreef is, hield haar vorm vast en werd knap derde in de klasse B (categorie DE). Ook Lok heeft zich met deze prestatie weten te plaatsen voor de Regiokampioenschappen in Bathmen. Ook geplaatst voor de kampioenschappen zijn Maria Bernhard met Puur in de klasse L (categorie DE), Marlin van Dalen met Diva in de klasse B (categorie C) en Dennis Bijma met Catootje in de klasse B (categorie AB). Ruth van der Linde mag zich vrij inschrijven met Magnum in de klasse Z (categorie C).

Reservelijst

Dennis Bijma met Sydney, Daphne van der Linde met Buitenstee's Black Rebel, Ilona Altena met Sjors (tweede reserve) en Ruth van der Linde met Miss Potter (tweede reserve) staan op de reservelijst en komen in actie indien een geplaatste combinatie niet in actie kan komen. Zaterdag wordende kringkampioenschappen dressuur verreden. Ook daar zijn weer startbewijzen te bemachtigen voor de Regiokampioenschappen. De paarden komen dan in Steenwijk aan de start. De pony's starten in Kampen.