Gezamenlijke mechanisatiedag: “Het leeft enorm”

Emmeloord - De gezamenlijke mechanisatiedag in Emmeloord bleek vrijdag een groot succes. Meer dan duizend bezoekers kwamen af op het evenement, dat werd georganiseerd bij Agpro.

“De sfeer was uitstekend”, laat de organisatie optekenen. Negen bedrijven namen dit jaar het initiatief om eens een gezamenlijke mechanisatiedag te organiseren. “We hebben enorm veel positieve reacties ontvangen. Het leeft enorm, zo hebben we gemerkt. Zowel onder de vele bezoekers als de organiserende bedrijven. De bezoekers konden onze gezamenlijke dag echt waarderen.”

Negen bedrijven hebben samen een enorme klantenkring. Dat bleek ook vrijdag wel. “We wisten van tevoren niet helemaal goed hoeveel mensen we konden verwachten, maar het staat buiten kijf dat het er enorm veel waren. We hadden al wel een beetje het gevoel, maar dit was echt geweldig.”

Het was een dag voor jong en oud. Bezoekers konden genieten van het mechanisatieaanbod van de bedrijven uit De Noordoostpolder en ondertussen werd ook de inwendige mens goed verzorgd. Eten, drinken, kopje snert. Het was er allemaal. En ’s avonds natuurlijk enorm veel gezelligheid met muziek. “Het leeft enorm”, looft de organisatie.

De gezamenlijke mechanisatiedag moet nog worden geëvalueerd, maar met het positieve gevoel dat nu nog altijd overheerst, kan een tweede editie in de toekomst zomaar eens plaatsvinden. Dat laat de organisatie voorzichtig doorsijpelen. “Iedereen was erg enthousiast over deze eerste gezamenlijke open dag.”

Mecha Service, Agpro (stelt pand ter beschikking), DMS Rutten, Dijkstra & Langeweg, Naaktgeboren, Greve, Blok Mechanisatie, Weevers Marknesse, Rotink en Offringa waren de deelnemende bedrijven.