Drukke decembermaand voor Geke’s Tiental

URK - December wordt een drukke maand voor zangeres Geke van der Sloot en haar zangschool Geke`s Tiental. Zo treden ze twee keer op bij het Leger des Heils Flevoland en organiseren zij traditiegetrouw een olliebollenactie.

Op zaterdag 17 december organiseert het Leger des Heils in Zorgcentrum Buitenhage, Atheneplantsoen 1 in Almere- Buiten een Kerstmaaltijd met cliënten. Geke & Geke`s Tiental zorgen voor de muzikale omlijsting.

Op zaterdag 24 december treden Geke & Geke`s Tiental eveneens op. Het concert tijdens de Kerstnachtdienst bij het Leger des Heils, aan de Klifweg 16 in Urk, begint om 19.30 uur .

Vrijdag 23 december is de jaarlijkse oliebollen-actie van Geke`s Tiental. Oliebollen zijn via een e-mail naar info@gekestiental.nl te bestellen.

Ook het Eindejaarsoptreden ontbreekt niet, deze vindt plaats op woensdag 28 december om 19.00 uur in de Talma-Haven, aan de Ankerplaats 2 in Urk. De bewoners ontvangen de CD ‘Geke zingt met vluchtelingen’ die nog steeds te bestellen is via de website www.gekestiental.nl.