Ook volgend seizoen lessen bij Duursema

NOORDOOSTPOLDER - Janka Duursema heeft in het afgelopen tennisseizoen les gegeven in diverse polderdorpen. Ook volgend jaar kunnen er weer tennislessen worden gevolgd.

Voor een aantal nieuwe beginnende tennissers heeft Duursema een poldercompetitie georganiseerd tussen Espel, Creil, Tollebeek en Urk. In de maand september zijn er iedere vrijdag spannende wedstrijden gespeeld.

Op de vierde plek is Espel geëindigd met 56 punten, op de derde plek is Tollebeek geëindigd met 66 punten, op de tweede plek is Creil geëindigd met 79 punten. De eerste plaats was voor Urk met 110 punten.

Na een sportieve zaterdagmiddag is het seizoen op een gezellige manier afgesloten door middel van een barbecue. Alle deelnemende dorpen waren aanwezig. “Het was als deelneemster enorm motiverend om mee te doen. Als je net op tennisles komt is het fijn om samen te spelen met tennissers van je eigen niveau. Ook dat je leden van andere vereniging ontmoet was verrassend! Ik kijk uit naar volgend jaar”, aldus Maaike Verbaan-Bakker.

Door het grote succes van dit jaar zal er volgend jaar een vervolg komen. Het toernooi is uitsluitend voor leerlingen van Janka Duursema. Lijkt het je ook leuk om volgend voorjaar op tennisles te gaan, dan kun je mailen naar arjanjanka@outlook.com