Kampioentjes SC Emmeloord naar Arena

Emmeloord - De jeugdvoetballers van de kampioenteams van SC Emmeloord uit het voetbalseizoen 2015/16 kregen als beloning de mogelijkheid om de strijd om de Johan Cruijff Schaal te bezoeken.

De wedstrijd tussen Feyenoord en PSV, daar wilden vijftig spelers met begeleiders natuurlijk wel naar. Vanwege de zomervakantie kon niet iedereen mee, maar degenen die er wel waren, beleefden een prachtige dag.

Onderweg trakteerde de jeugdcommissie de spelers en begeleiding met drinken en versnaperingen. Voor vele jeugdspelers was het de eerste keer dat zij in zo’n groot mooi stadion als de Arena, de thuishaven van Ajax, een wedstrijd mee te mogen maken. De indrukken van alles rondom de Arena en niet op de laatste plaats binnen de Arena met de vele en grote tribunes en de vele trappen maakte veel indruk.

De hele organisatie rondom deze Johan Cruijff Schaal wedstrijd, met presentatie van voetbalverenigingen met kampioensteams uit heel Nederland, de warming-up van de spelers en natuurlijk de wedstrijd was een leuke en toepasselijke beloning voor de kampioenen van SC Emmeloord