Sproet speelt ‘Midzomernachtdroom’ in Kuinderbos

BANT - Theatercollectief Sproet voert eind augustus het stuk ‘Midzomernachtdroom’ van William Shakespeare op in het Kuinderbos.

Het verhaal kent meerdere verhaallijnen die aan elkaar verbonden worden door de viering van een huwelijk tussen de hertog en de amazonekoningin. Het publiek wordt meegenomen in een wereld waarin liefde, haat, jaloezie, droom en fantasie op een wonderlijke wijze in elkaar overlopen.

Marian Henselmans en Joos Vos nemen de regie voor hun rekening. Marcel Kroes zorgt voor de muzikale begeleiding. De voorstelling is met nadruk een samenwerkingsproject met Staatbosbeheer, stagiaires van de Bosbouwschool Helicon en met ondersteuning van dansgroep Artistique.

Joos Vos: ,,De locatie is bijzonder en we spelen óp het water van een uitgegraven ven hier in het Kuinderbos. We spelen mét en in de natuur en dat komt de sfeer van het verhaal helemaal ten goede”.

Mochten de weergoden niet meewerken dan is er een overdekte tribune. De uitvoeringen zijn op 21, 23, 24, 26 en 27 augustus om 20.30 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.sproettheater.nl.